A tészta hozzávalói:
- 2 cs gesztenye
- 25 dkg darált keksz
- 15 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
A krém hozzávalói:
- 3 csomag vanília ízű pudingpor
- 9 dl tej
- 250 g margarin
- 25 dkg porcukor
A tetejére:
- tejszín
- csokoládé
És még:
- babapiskóta
- rum
- főtt kávé
A tésztához valókat jól összekeverjük és a formába nyomkodjuk. A krémet elkészítjük , mégpedig úgy, hogy a pudingot felfőzzük a szokásos módon, majd a margarint a porcukorral habosra keverjük és ezt is hozzáadjuk. A fele krémet a kekszes masszára rákenjük és rumos kávéba forgatott piskótát teszünk rá, majd a krém másik felét. A tetejére a tejszínt felverjük habbá, és reszelt csokit szórunk rá.
Farkas Erika receptje.