- 2-3 fajta sütemény végei vegyesen
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 5 dl tej
- 3 evőkanál cukor
- 1 evőkanál kakaópor
- ízlés szerint rum
- 2 dl habtejszín
- 3 dkg porcukor
- pörkölt mogyoró
A süteményvégeket mindig elteszem a fagyasztóba, és amikor szükséges, kiveszem. A végek általában finom krémesek. A tejszínt a porcukorral habbá verem. A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, kakaóport is teszek bele, valamint rumot. Kihűtöm. A mogyorót megpörkölöm és apróra összetöröm, nem darálom. Amikor a puding kihűlt, összeállítom a kelyhet. Alulra tejszín és puding, erre mogyoró. Tésztadarabok, majd ismét tejszín, csokikrém és mogyoró. A tetejét tejszínhabbal díszítem.
Domján Mária receptje.