Tészta:
- 30 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 2 evőkanál kakaó
- 2 tojás
- 10 dkg zsír
- 1 csomag sütőpor
- annyi tej, hogy nyújtható tésztát kapjunk
Krém:
- 5 dl tej
- 2 evőkanál liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 30 dkg cukor
Továbbá:
- babapiskóta
- rum és tej
A tészta hozzávalókból tepsi tetején két lapot sütünk. A krémhez fél liter tejet 2 evőkanál liszttel sűrűre főzünk, a végén belekeverünk 1 csomag vaníliás cukrot. 25 deka margarint habosra keverünk 30 deka cukorral, majd összekeverjük a kihűlt lisztes sűrítménnyel. Az egyik lapra rákenjük a krém felét, és szépen sorban kirakjuk rumos tejben áztatott babapiskótával. Erre kerül a krém másik fele és a sütemény fedőlapja. Legalább egy napra hűvös helyre tesszük.