A palacsintához:
- 3 nagyobb vagy 4 kisebb tojás
- 1 csipet só
- 1 púpos evőkanál porcukor
- 1/2 liter liszt
- 1 liter tej
Töltelékhez:
- 1 csomag vanília ízű pudingpor
- 1 csomag csokoládé ízű pudingpor
- 2 x 0, 5 l liter tej
- 2 x 2-3 evőkanál cukor
- 2 x 5 dkg vaj vagy margarin
Díszítéshez:
- 2 dl tejszín
A palacsintákat a szokott módon megsütjük de egy picit vastagabbra. A pudingporokat az zacskón lévő utasítás szerint elkészítjük majd még forrón hozzákeverjük a vajat. A palacsintákat a pudingokkal felváltva egy tortagyűrűbe rétegezzük. Körülbelül 2-3 óra hűtés után bevonjuk a keményre felvert tejszínhabbal és díszítjük.
Németh-Szőke Henrietta receptje.
Látogassátok meg Heni a konyhában oldalt , ahol sok-sok csodás recepteket találtok!
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!