- 25 dkg mascarpone
- 4 evőkanál nutella
- 2 dl tejszín
- 1 / 2 tasak zselatin fix
- kb. 12 db csokis nápolyi
- kakaópor – a szóráshoz
A krémsajtot keverjük simára a mogyorókrémmel és a zselatinnal.
A tejszínt verjük fel kemény habnak, majd forgassuk össze a krémsajtos – nutellás keverékkel.
Egy kb 20 x 10 cm – es formát béleljünk ki folpackkal, kanalazzunk az aljára egy kevés krémet, helyezzük rá a nápolyiszeleteket, majd kenjük rá a krém 1 / 3 – át. Így rétegezzük tovább úgy, hogy felülre krém kerüljön.
Tegyük egy éjszakára hűtőbe, majd másnap borítsuk egy tálcára, húzzuk le róla a fóliát és hintsük meg a tetejét kakaóporral.
Mielőtt fogyasztanánk tegyük 1 órára a mélyhűtőbe és szeletelve kínáljuk.
Baloghné Kele Judit receptje.
Látogassátok meg Juditka konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!