Az alsó és felső laphoz:
- 3 tojásos piskótalapot sütök
Töltelék:
- 25 dkg háztartási keksz
- 5 dl tejföl
- 3 dl tejszín
- 5-10 dkg porcukor
- 1 narancs leve
Díszítés:
- olvasztott csokoládé
- 1 narancs húsa
A piskótát kisülés után kettévágtam. A tejfölt porcukorral és a narancs levével kikevertem. A tejszínt habbá felvertem, majd a tejföllel összekevertem. Ezután a piskótalapra tettem a krémből, erre kekszeket sorakoztatta, ismét krém került rá, végül a második piskótalap. A piskótára krém, keksz és a tetejére ismét krém került. Narancs húsával és olvasztott csokoládéval díszítettem. 4-5 óra hűtőben való tárolás után megpuhul a keksz, és lehet szépen szeletelni. Legjobb este elkészíteni, és reggel máris szeletelhető.
Domján Mária receptje.