- 40 dkg marcipán
- mandula aroma (zöld)
- 1-2 evőkanál narancslé
- mogyorókrém
- tortabevonó csokoládé
A marcipánt két részre osztjuk, majd a felét egy kis mandula aromával és a narancslével ízesítjük. A fehér marcipánt kinyújtjuk, megkenjük mogyorókrémmel, amit előzőleg kicsit a mikróban megmelegítettünk, hogy könnyebben kenhető legyen. A zöld marcipánból rudat sodrunk, ráfektetjük a krém közepére, és feltekerjük. Leöntjük a csokival, és hűtőbe tesszük dermedni. Ha jól lehűlt, forró vízbe mártott késsel szeleteljük.
Vékony kis szeleteket vágjunk, mert igen tömény desszert! 🙂
Tramita Rita receptje.
TraRita Sütödéje – érdemes benézni és csatlakozni, ahol Rita összes többi házi süteményeit és édességeit megtaláljátok. Szemet gyönyörködtető finomságok – receptekkel!