Tészta:
- 6 tojás
- 6 evőkanál cukor
- 6 evőkanál olaj
- 6 evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
Öntet:
- 2 dl tejszín
- 200 g milka tejcsokoládé
Tetejére:
- tört mogyoró
A tojást a cukorral, az étolajjal, a liszttel és a sütőporral jól kikeverjük, és 180 °C-ra előmelegített sütőben megsütjük. Még melegen megszurkáljuk villával és bevágjuk, ahogy szeletelni fogjuk de nem vágjuk át teljesen. A tejszínben felolvasztjuk a tejcsokoládét. Vigyázzunk, hogy ne forrjon fel. Ráöntjük a süteményre. Amikor kihűlt akkor szeljük fel. Tört mogyorót szórunk a tetejére.
Debreceniné Bakos Anita receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!