Tészta:
- 35 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 tojás
- kevés tej
- 1 csomag szalalkáli
Krém:
- 5 dl tej
- 1 csomag vanília pudingpor
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg gesztenyepüré
- 1/2 dl rum
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 lapot sütünk. A krémhez a tejet a pudingporral felfőzzük, majd amíg hűl kikeverjük a porcukrot, a margarint és a gesztenyepürét, amiből annyit elveszünk, hogy a tetejét majd megszórjuk vele. Ha kihűlt a puding, a kettőt összekeverjük és a lapokat megtöltjük. Keveset hagyunk a krémből, hogy a legfelső lapot vékonyan meg tudjuk kenni vele, majd ráreszeljük a félretett gesztenyepürét.
Molnár Veronika receptje.