A tésztához:
- 60 dkg liszt
- 6 dkg zsír vagy 10 dkg margarin
- 16 dkg cukor
- 2 egész tojás
- 5 evőkanál olvasztott méz
- késhegynyi szódabikarbóna
A töltelékhez:
- 1 liter tej
- gríz
- ízlés szerint cukor
- 15-20 dkg margarin
- baracklekvár
A tésztához valókat jól összedolgozzuk, és 4 lapot sütünk belőle. A tejjel elég édesen, cukrosan tejbegrízt főzünk nem túl sűrűre. Még langyosan beledaraboljuk a margarint. Jól összekeverjük, és kettéosztjuk. Az egyik felét az alsó tésztalapra kenjük, rátesszük a második lapot, arra baracklekvár kerül. A következő lapra kerül a gríz második fele, és azt lefedjük a negyedik lappal. A tetejét porcukorral hintjük meg, de csokimázzal is bevonhatjuk.