Tészta:
- 35 dkg liszt
- 5 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 tojás
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
Krém:
- 9 dl tej
- 3 csomag tejszínízű pudingpor
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
Máz:
- olvasztott csokoládé
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingporokat, és félretesszük hűlni. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha egy kicsit laza, akkor lisztet tehetünk még hozzá. Két lapot sütünk belőle. A margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk. A krémet a két lap közé töltjük, a tetejére csokimáz kerül. Másnap szeleteljük.
Farkasné Joó Ibolya receptje.