Tészta:
- 2 x 5 tojásos piskóta
- 1 evőkanál darált dió
- A lapok kenéséhez:
- kristálycukor
Krém:
- 250 dkg Mascarpone
- 5 csomag habfix
- 2 csomag vaníliás cukor
- 3 evőkanál tejpor
- 125 ml habtejszín
Tetejére:
- olvasztott csokoládé
A piskótákat kikevertem és még sütés előtt belekevertem a diót. A kristálycukrot felolvasztottam és az egyik piskótalapot megkenegettem vele gyorsan, mivel hamar megszilárdul. A krémhez a hozzávalókat összekevertem és rákentem az olvasztott cukros lap tetejére, és a másik lapot ráborítottam erre. Megkentem a tetejét olvasztott csokoládéval és megszórtam mogyoróval.
Farkas Mária receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!