- 25 dkg méz
- 25 dkg búzadara
- 7 tojás
- 2 evőkanál rum
- 2 dkg kakaó
- 6 dkg dió
- késhegynyi szalalkáli
- kis fahéj
- 5 dkg cukrozott narancshéj
A tojássárgáját a mézzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott narancshéjat, a szalalkálit, tovább kavarjuk és két egyenlő részre osztjuk. Az egyik felébe kakaót kavarunk, hozzáadjuk a félmennyiség búzadarát s a fél mennyiség habbá vert fehérjét. A másik fél részhez hozzáadjuk a darált diót, a maradék habot és a grízt. Tortaformába váltakozva beleöntjük a két tésztát. Középtűzön sütjük, kihűlve két részre osztjuk, málnadzsemmel töltjük, cukormázzal bevonjuk.