Tészta:
- 50 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 15 dkg zsír
- 1 tojás
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 dl tejföl
Krém:
- 6 dl tej
- 2 csomag málnaízű pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
Tetejére:
- 20 dkg porcukor
- 1 citrom leve
- 2 evőkanál málnaszörp,
- 2 evőkanál olvasztott hűtött margarin
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk tepsi hátulján. A krémhez a tejben felfőzzük a pudingporokat, kikeverjük a porcukorral a margarint, és a kihűlt pudingokhoz keverjük. A krémet elfelezzük, a lapokat megtöltjük, és bevonjuk a cukormázzal. Egy éjszakát pihentetni kell. A lap törik sütés után, de ha áll, akkor nagyon finom.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.