Tészta:
- 40 dkg liszt
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 3 evőkanál tejföl
- 2 tojás
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál méz
- 5 dkg vaj
- 5 dkg cukor
Krém:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag puncsízű pudingpor
- 6 dl tej
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
A tetejére:
- tortabevonó
2 tojás, 2 evőkanál kakaó, 2 evőkanál méz, 5 dkg cukor, 5 dkg vaj – ezeket gőz fölött felfőzzük, majd belekeverjük a lisztet, a tejfölt és a szódabikarbónát. 3 lapot sütünk belőle a tepsi hátulján.
A krémhez a pudingokat 3-3 dl tejben külön felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. A margarint a porcukorral habosra keverjük, kettéosztjuk, majd az egyikbe belekeverjük a vaníliás, a másikba a puncsos pudingot. A lapokat megtöltjük, a tetejét csokimázzal bevonjuk.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.