- 2 tojás
- 20 dkg porcukor
- 15 dkg margarin
- 2 evőkanál kakaó
- 2 evőkanál méz
- 2 mokkáskanál szódabikarbóna
- 40 dkg liszt
Krém:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1-1 csomag vaníliás és puncsízű pudingpor
- tej
- 2 csomag vaníliás cukor
- rum
A tésztát összeállítjuk, majd 3 lapot sütünk. A krémhez a margarint és a porcukrot jól kikeverjük. 1 csomag vaníliás és 1 csomag puncsízű pudingot főzünk, ha kihűltek akkor a margarin egyik felét a vaníliás pudinghoz keverjük, ehhez tehetünk még 2 csomag vaníliás cukrot is. A margarin másik felét a puncsoshoz keverjük, ehhez pedig egy kicsi rumot keverünk. Az alsó lapra a puncsos, a másodikra pedig a vaníliás pudingot kenjük és a tetejére csokimázat készítünk.
Tarjáni Ágnes receptje.
A kép forrása: Mindmegette