A tésztához:
- 3 dl rétes- vagy finomliszt
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 dl cukor
- 20 dkg kókuszreszelék
- 5 dl tej
A tetejére:
- 10 dkg aprított csokoládé
A tészta hozzávalóit egy fakanállal összekeverjük. Egy 23 × 31 cm-es tepsit zsírpapírral kibélelünk. A tésztamasszát beleöntjük, a csokoládédarabokat rászórjuk. 180°C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, nekem kb. 35 perc volt a sütési ideje. Sütés közben a tetejét alufóliával letakarjuk, hogy meg ne égjen. Amikor kihűlt, enyhén megszórjuk porcukorral, és szeleteljük.
Vass Lászlóné receptje.
Edit szeretettel vár Benneteket desszertek és házias ételek receptjeivel a Konyhamánia Edit módra oldalon!