A tésztához:
- 50 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 csapott kávéskanál fahéj
- 4 tojássárgája
A krémhez:
- 20 dkg margarin
- 5 evőkanál porcukor
- 1 dl rum
- 30 dkg kókuszreszelék
- 4 tojásfehérje habja
A tészta kenéséhez:
- lekvár
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, puha tésztát készítünk, két részre osztjuk, az egyiket kinyújtjuk, tepsibe tesszük, megkenjük lekvárral. A tölteléket rásimítjuk a lekváros lapra. A tészta másik felét kinyújtjuk, rátesszük a töltelékre. Megsütjük. Forrón a következő mázat tesszük rá: 2 tojássárgája, 10 dkg porcukor.
Kiss Marcsi receptje.