- háztartási keksz
- 2 db nagy poharas tejföl (2 × 450 g)
- 3 csomag vaníliás cukor
- 9 evőkanál cukor
- 1 púpos evőkanál kakaópor
Kb. 30 × 20-as méretű tepsiben ideális elkészíteni. Az első tejfölben feloldunk 4 evőkanál cukrot és 2 db vaníliásat. A másodikban 5 evőkanál cukrot, 1 vaníliásat és a kakaót. A tepsi alját kirakjuk szorosan egymás mellé helyezett keksszel. Leöntjük a fehér krém 2/3-ával. Egy sor keksz, a barna krém szintén 2/3-a. A harmadik sor kekszet a kétféle megmaradt krémmel öntjük le. Fogvájóval a kétféle krémből mintázhatjuk süteményünk tetejét. Legalább 12 óra szükséges a keksz megpuhulásához. Hideg helyen tároljuk.
Éva mama receptje.