Tészta:
- 2 tojás
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 10 dkg porcukor
- 5 dkg margarin
- 1 evőkanál méz – mindezt gőzön felmelegítjük, majd levéve hozzáadunk
- 40 dkg lisztet
Kidolgozzuk és 3 lapot sütünk belőle tepsi hátán.
Krém:
- 4 evőkanál liszt
- 4 dl tej
- 20 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- kakaópor
Máz:
- olvasztott csokoládé
A krémhez a 4 evőkanál lisztet 4 dl tejben sűrű péppé főzzük, majd lehűtjük. 20 dkg vajat 20 dkg porcukorral habosra keverünk, a két krémet összedolgozzuk és kétfelé vesszük. Az egyikbe 2 csomag vaníliás cukrot, a másika kakaóport keverünk. Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat. A tetejére csokimázat teszünk.
Havasi Zsuzsa receptje.