Tészta:
- 6 tojas
- 14 dkg cukor
- 14 dkg liszt
- 10 dkg darált dió
- 5 csepp rumaroma
- 1 csomag sütőpor
- fél dl olaj
- fél dl víz
Krém:
- 25 dkg vaj
- 2 tojássárgája
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 6 teáskanál instant kávé
- 2 dl tej
- 2 evőkanál liszt
- 20 dkg darált dió
- 1 evőkanál rum
Teteje:
- csokimáz
Piskótát megsütjük amíg kihül a vajat a cukorral habosra keverjük. A 2 dl tejet a liszttel felfőzzük ha kihült a vajas krémmel és a többi hozzávalóval összekeverjük 2 felé vágjuk a piskótát és megtöltjük.
Süle Anita receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!