Tészta:
- 30 dkg liszt
- 1 tojás
- 8 dkg cukor
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál tejföl
- 5 dkg margarin
- fél teáskanál szódabikarbóna
Krém:
- 3 csomag karamellás pudingpor
- 9 dl tej
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag babapiskóta
- kávé a locsoláshoz
Máz:
- 20 dkg porcukor
- 1 dl kávé
- 2 evőkanál olvasztott, hűtött margarin
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, majd tepsi hátulján két lapot sütünk. A krémhez megfőzzük a pudingot a tejben, közben habosra kikeverjük a margarint a porcukorral. Amikor a puding kihűlt, géppel jól összedolgozzuk a cukros margarinnal.
A tészta összeállítása:
- tésztalap
- a krém fele
- egy sor babapiskóta, amit megkenünk kávéval
- rá a krém második fele
- tésztalap
A sütemény tetejét a hozzávalókból kikevert mázzal vonjuk be.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.