A tésztához:
- 5 tojásból piskótatortát sütök 22 cm-es formában
Az első krémhez:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 15 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
A második krémhez:
- 4 dl habtejszín
- 15 dkg szeder
- 15 dkg eper
- 15 dkg ribizli
- 5 dkg porcukor
A tésztát kihűlés után három egyenlő lapra vágom. A krémhez a pudingot a szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm. A margarinból és porcukorból krémet készítek és a kihűlt, pudinggal összekeverem. Ezt a krémet az alsó tortalapra kenem. Erre jön a második lap amit tejszínhabbal és gyümölccsel töltök meg. A tejszínt a porcukorral habbá verem, a tortalapra egy kicsit teszek belőle, erre a háromféle gyümölcsöt szórom, majd ismét tejszín jön és rá a harmadik tortalap. A maradék tejszínhabbal a tortát feldíszítem.
Domján Mária receptje.