Tészta:
- 5 tojás
- 5 evőkanál liszt
- 5 evőkanál cukor
Krém:
- 3 dl tej
- 3 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaó
- 20 dkg kristálycukor
- 25 dkg margarin
- 1 db rumaroma
Díszítés:
- 1 csomag tortadara
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Félbevágjuk, és az egyik felével kibélelünk egy tésztaszűrőt. A krém hozzávalóiból sűrű krémet főzünk. A tésztával bélelt szűrőbe kb. 2 cm vastagon krémet kanalazunk. A maradék piskótát félbevágjuk, és rétegezve rakjuk a krémre, felül piskóta legyen. Jól kihűtjük, és kifordítjuk. Megkenjük a maradék krémmel, és rászórjuk a tortadarát. Egy órára hűtőbe tesszük.
Nagyon finom és mutatós!