Tészta:
- 1 csomag leveles tészta
Krém:
- 4 csomag vanília ízű pudingpor
- 1 l tej
- 3 csomag vaníliás cukor
- 20-25 dkg cukor
- 15 dkg mascarpone
- 25 dkg vaj
- 2 dl. habtejszín /felverve/ Hulala
- 5 dl Hulala
A tetejére:
- 15 dkg étcsokoládé
- 1, 5 evőkanál vaj
A leveles tésztákat a leírás alapján megsütjük. A második tésztát tanácsos villával megszurkálni és késsel bejelölni a kockákat. Könnyebb lesz majd a kész sütit feldarabolni.
A pudingot szintén a leírás szerint elkészítjük az 1 l tejjel. Langyosra hűtjük és belekeverjük a vajat. Ezután hűtőbe tesszük és jól kihűtjük. A kihűlt pudinghoz robotgép segítségével hozzákeverjük a mascarponét és az előzőleg felvert 2 dl habtejszínt. 25 x 40 cm-es sütőbe helyezzük az első lapot és egyenletesen rákenjük a krémet. Az 5 dl tejszínt kemény habbá verjük és rásimítjuk a krémre, majd befedjük a második lappal. Az étcsokoládét mikróban felolvasztjuk és a vajat simára keverjük benne. Végül rácsorgatjuk a kész sütemény tetejére.
Mészáros Erika receptje.