Tészta:
- 60 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 4 egész tojás
- 2 dkg cukor
Hab:
- 25 dkg cukor
- 2 evőkanál víz
- 6 tojásfehérje
- 1 csomag vaníliás cukor
- csokoládémáz
A 10 dkg cukrot a 4 tojássárgájával habosra keverjük, a tojások habjába teszünk még 2 dkg cukrot, és azzal tovább verjük, végül beletesszük a lisztet, s egy papírral bélelt tepsiben megsütjük. Ha kihűlt, a következő habot tesszük rá: 25 dkg cukorból és 2 evőkanál vízből szirupot főzünk, ezt forrón 6 tojásfehérje kemény habjába öntve, folytonosan verve forró gőzön sűrűre főzzük, a gőzről levéve tovább verjük, s langyosan a tésztára kenjük, vaníliás cukrot keverünk bele. Ha kihűlt, bevonjuk csokoládémázzal.