Hozzávalók:
- 40 dkg gyümölcs ( nálam ribizli )
- 4 dl natúr joghurt
- méz vagy cukor ízlés szerint
- 3 dl tejszínből hab
A gyümölcsből leturmixolunk 30 dkg-ot a joghurttal és ízesítjük a mézzel vagy a cukorral. Óvatosan hozzákeverjük a tejszínhabot. Itt raktam hozzá a maradék gyümölcsöt, hogy darabos legyen. Dobozba öntjük és betesszük a fagyasztóba. Félóránként-óránként megkeverjük egy-két alkalommal, hogy ne legyen kristályos. 5-6 órás fagyasztás után fogyaszthatjuk a finom és egészséges fagyinkat.
Tramita Rita receptje.
TraRita Sütödéje – érdemes benézni és csatlakozni, ahol Rita összes többi házi süteményeit és édességeit megtaláljátok. Szemet gyönyörködtető finomságok – receptekkel!
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!