- 1 csomag vajas keksz
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 4 evőkanál cukor
- 5 dl habtejszín
- 1 csomag Dr. Oetker zselatin fix
- 2 dl tej (áztatáshoz)
A pudingport a cukorral 5dl tejjel megfőzzük és kihűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük. A kihűlt pudingot kikeverjük a zselatin fixel majd hozzáadjuk a tejszínhabot. Egy 25×30 as tepsibe teszünk egy sor tejbe mártott vajas kekszet. Rákenjük a krém kisebb felét (2/5). Erre jön egy újabb sor tejbe mártott keksz. Rákenjük a krém nagyobbik felét (3/5). A babapiskótát is belemártjuk a tejbe és a krémbe nyomkodjuk. A tetejét tetszőlegesen díszítjük. Én csokit csurgattam rá.1-2óra a hűtőben s már fogyasztható is.
Németh-Szőke Henrietta receptje. Látogassátok megHeni a konyhában oldalt ,
ahol sok-sok csodás recepteket találtok!
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!
>