Tészta:
- sütünk 4 db 2 tojásos kakaós, kerek piskótát (2 tojás, 2 evőkanál cukor, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál kakaó, 1/2 csomag sütőpor)
Krém:
- 5 dl tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2 evőkanál liszt
- 1 csomag vaníliás cukor – ezt megfőzzük
- ha kihűlt, beleforgatunk 2 dl felvert Hulala tejszínhabot.
A torta összeállításához szükségünk lesz még:
- 2 csomag gesztenyepürére (2 × 250 g)
- 5 dl felvert Hulala tejszínhabra
A lapokat megkenjük egyesével krémmel, erre gesztenyepürét reszelünk, és erre simítjuk a tejszínhabot. Ezt ismételjük, míg el nem fogynak a lapok. Az utolsó lap tetejére már csak tejszínhabot kenünk és gesztenyét reszelünk rá. Az oldalát csokidarával, a tetejét tejszínhabbal és gesztenyeszemekkel díszítjük (amelynek a receptje szintén megtalálható a Web Cukrászdában).
Jó étvágyat!
Váradi Gabriella receptje.