Alsó réteg:
- 2 csomag gesztenyemassza
- 25 dkg darált keksz
Krém:
- 3 csomag vaníliás pudingpor
- 9 dl tej
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
Továbbá:
- babapiskóta
- 200 ml habtejszín
- kakaópor
A hozzávalókat összedolgozzuk, tejet annyit rakunk hozzá, hogy formálható legyen, majd egy tepsi vagy jénai aljába bele nyumkodjuk. A vaníliás pudingot a tejjel felfőzzük, a porcukrot a margarinnal habosra keverjük, majd a pudinghoz öntjük és csomómentesre keverjük. Összeállítás: A gesztenyés masszára rátesszük a babapiskótát, egy kicsit meglocsoljuk a babapiskótát tejjel, de vigyázzunk, ne áztassuk el, hisz a puding is ad neki egy kis nedvességet! Ráteszünk annyi pudingot, hogy betakarja az egészet, majd megint babapiskóta és megint pudink, míg el nem fogy. A végén 200 ml habtejszínt felverünk, és rátesszük a tetejére. Kakaóporral díszítjetjük. Amikor kész, betesszük a hűtőbe és jól lehűtjük.
Bagyinszki Mónika receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!