Tészta:
- 6 tojás
- 6 evőkanál porcukor
- 14 dkg darált dió
- 6 evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1/2 dl rum
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 csomag puncsízű pudingpor
- 3 dl tej
Tetejére:
- csokimáz
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk, majd kétfelé vágjuk, vagy már eleve két lapot sütünk. A krémhez a tejet a pudingporral felfőzzük és kihűtjük. A margarint a porcukorral és a rummal kikeverjük. Kétfelé vesszük, az egyik felébe belekeverjük a gesztenyemasszát, a másik felébe pedig a pudingos krémet. Az egyik piskótalapot megkenjük a gesztenyés krémmel, majd erre kenjük a pudingos krémet. Rátesszük a másik piskótalapot, és végül csokimázzal bevonjuk.
Molnár Veronika receptje.