Tészta:
- 6 tojás
- 6 evőkanál cukor
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaópor
Krém:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 20 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
A tészta hozzávalóiból, nagyobb tepsiben csokis piskótát sütünk. Amíg sül a piskóta, a gesztenyemasszát a cukorral, puha vajjal jól összekeverjük, s hűtőbe rakjuk. Ha kisült a piskóta, még melegen konyharuhával feltekerjük és hűtőben hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt a piskóta, akkor óvatosan szétnyitjuk és megkenjük a gesztenyés krémmel. A tetejére is kenünk a masszából, majd villával szépen kidíszítjük. Esetleg lehet csokiforgáccsal, vagy apró cukorral díszíteni, de nem fontos. Legalább 4-5 órát hűtőben pihentetjük, majd szeletelhető és tálalhatjuk.
Medovarszki Tamásné receptje.
Katrin szeretettel vár Benneteket desszertek és házias ételek receptjeivel a Live.natural oldalon, a „Mit főzzek a családnak” rovatban!