Tészta:
- 2 evőkanál méz
- 2 kávéskanál fahéj
- 20 dkg búzadara
- 5 dkg finomliszt
- sütőpor
- 1 dl citromlé
- 2 tojás
- 10 dkg cukor
- 1 evőkanál tejföl
Krém:
- 2 dl tej
- 2 evőkanál liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál kakaó
- 2 evőkanál cukor
- 1 kávéskanál fahéj
A tésztához a tojást a cukorral, a fahéjjal, a citromlével, a mézzel és a tejföllel elkeverjük. Összekeverjük a sütőport a liszttel, a búzadarával, és hozzákeverjük a többihez. Előmelegített sütőben kisütjük. A krémhez a tejet a liszttel főzzük, míg sűrű massza nem lesz, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Megvárjuk, míg kihűl a krém is meg a tészta is, majd a tésztát kettévágjuk és megtöltjük. A tetejét egy kis citromos, vaníliás cukros mézzel leöntjük.