Tészta:
- 50 dkg liszt
- 7 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál zsír
- 2 tojás
- 2 dkg szalalkáli
- 1 cl császárkörte vagy kevert likőr
- 1 dl tej
- kicsi ételfesték
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk és tepsi hátán három lapot sütünk belőle.
Krém :
- 25 dkg margarin
- 24 dkg porcukor
- 8 dl tej
- 3 csomag tejszínízű pudingpor
- 1 csomag vaníliás cukor
A krém hozzávalóiból a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a tejben a pudingot sűrűre főzzük, a vaníliás cukorral. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a porcukorral elkevert margarint. A lapokat ezzel a krémmel töltjük meg, a tetejére csurgatott csokoládét, vagy porcukrot szórunk.
Farkas Erika receptje.