Tészta:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 tojás sárgája
- 1 bio citrom reszelt héja
- 1 csomag vaníliás cukor
Töltelék:
- sárgabarack lekvár
Bevonó:
- 1 tábla fehér csokoládé
- 5 dkg margarin
- 5 dkg étcsokoládé
A tészta hozzávalóit összedolgozom. Vékonyra kinyújtom körülbelül fél centiméteresre. Egy közepes linzerkiszúróval kiszaggatom a tésztát. Sütőpapírral bélelt tepsibe 190 °C-on sütöm, körülbelül 10-12 percig. Sárgabaracklekvárral egyet-egyet összeragasztok. A csokoládét gőz felett felolvasztom és a megtöltött linzereket belemártom.A tetejére ét és fehér csoki darabokat szórtam.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!