Tészta:
- 60 dkg liszt
- 2 dl tejföl
- 2 tojás
- 15 dkg porcukor
- 2-3 evőkanál holland kakaópor
- 1 csomag szalalkáli
- 15 dkg margarin
Krém:
- 2 csomag fehér csokoládés pudingpor
- 7 dl tej
- 3 evőkanál cukor
- 10 dkg vaj
- 3 dl habtejszín
- 2 dkg porcukor
- 1 csomag habfixáló
Díszítés:
- összetört grillázsdarabok
A tészta hozzávalóit összegyúrom, majd 4 egyenlő részre osztom. A tésztákat egyenként vékonyra kinyújtom, és sütőpapíros sütőlapon kisütöm. A krémhez a tejet a pudinggal és a cukorral a szokásos eljárással felfőzöm. Kicsit kihűtöm, és a puha vajjal kikeverem. A tejszínt 2 dkg porcukorral és a fixálóval kemény habbá verem, és a pudingos krémmel összekeverem. A lapokat egyenként megtöltöm, a tetejére is kerüljön belőle. Végül apróra összetört grillázzsal díszítem a tetejét.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!