A tésztához:
- 6 tojás
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 6 evőkanál cukor
- 1/2 csomag sütőpor
A krémhez:
- 25 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 35 dkg túró
A mázhoz:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 7 dl szénsavas Fanta üdítő
- 4 evőkanál cukor
A tészta hozzávalóiból piskótát készítünk, és előmelegített sütőben megsütjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a túrót is hozzákeverjük, és a krémet rásimítjuk a kihűlt tésztára. A két csomag pudingport elkeverjük a cukorral, majd az üdítőt apránként hozzáadva sűrűre főzzük. Kissé lehűtve a krém tetejére simítjuk.
Hidegre tesszük, másnap kellemes édesség ebéd után.
Tóth Lászlóné (Erzsike) receptje.