Tészta:
- 3 evőkanál méz
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg vaj
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 tojás
- 1 dl tej
- 45 dkg liszt
- 2 kávéskanál őrölt fahéj
Krém:
- 1 liter tej
- 10 evőkanál liszt
- 20 dkg vaj
- 25 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
A porcukrot, a vajat, a tojást, a mézet, a szódabikarbónát és a fahéjat gőz felett jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet és a lisztet. Legalább öt percig keverjük, majd hagyjuk kihűlni. 4 cipót formálunk belőle, és sütőpapírral letakart sütőlemezen egyenként megsütjük. A krémhez a tej felét felforraljuk, a másik felét elkeverjük a liszttel. Beleöntjük a tejbe, sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, és a kihűlt krémmel összevegyítjük. A sütemény összeállítása: fahéjas lap, krém, fahéjas lap, krém, fahéjas lap. Legvégül felül krém legyen, amit csokireszelékkel vagy darált dióval megszórunk.