Tésztához:
- 50 dkg liszt
- 15 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 4 evőkanál méz
- 1 tojás
- 2 dl tejföl
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 kávéskanál fahéj
A piskótához:
- 3 egész tojás
- 3 evőkanál víz
- 6 evőkanál cukor
- fél csomag sütőpor
- 7-8 evőkanál liszt
A krémhez:
- 25 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 5 dl tej
- 5 evőkanál liszt
A tésztához megadott hozzávalókat jól összegyúrjuk és 4 kis cipóra osztjuk, ezekből pedig 4 lapot sütünk. A piskótát is ugyanolyan méretű tepsiben sütjük, mint a 4 fahéjas lapot. A krémhez a vajat jól kikavarjuk a porcukorral. A tejből és a lisztből sűrű krémet főzünk, miután kihűlt, összekeverjük a kikavart vajjal. Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat, mégpedig úgy hogy először két fahéjas lapot, utána jön a piskóta és végül a másik két fahéjas lap. A tetejére csokimáz kerül.
Nagyon mutatós és magas süti.
Chris receptje.