Tészta:
- 1 db 4 tojásos piskóta
Túrókrém:
- 25 dkg túró
- 15 dkg porcukor
- 1 citrom reszelt héja és leve
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2,5 dl Hulala habtejszín (felverve)
Joghurtkrém:
- 3 db 125 g-os Könnyű és finom erdei gyümölcsízű joghurt (DE! lehet bármilyen ízű joghurttal készíteni)
- 1 csomag étkezési zselatin
- 10 dkg porcukor
- 2,5 dl Hulala habtejszín (felverve)
Sütünk egy 4 tojásos piskótát. A túrókrémhez összekavarjuk a hozzávalókat, majd a 2,5 dl Hulala tejszínhabot felverjük, és óvatosan beleforgatjuk. A joghurtos krémhez a 3 doboz joghurtban elkeverünk 10 dkg porcukrot, hozzáadjuk óvatosan az utasítás szerint elkészített étkezési zselatint és végül a felvert Hulala tejszínhabot. A piskótát kettévágjuk, először rásimítjuk a túrókrémet, majd a joghurtos krémet, és befedjük a piskótával. Tetejét meghintjük porcukorral. Díszíthetjük tejszínhabbal, csokival is.
Jó étvágyat!
Váradi Gabriella receptje.