- 2 csomag csokoládés pudingpor
- 3 dl tejszín
- 1 liter tej
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 evőkanál csokoládéreszelék
- 1 púpozott evőkanál zselatinpor
- 9 evőkanál cukor
- 2 zacskó habfix
Először a pudingot főzzük meg, de csak 9 dl tejjel, 6 kanál cukorral és a kakaóporral. A zselatint a maradék tejjel összemelegítjük és a kész pudinghoz adjuk. A felét egy mélyebb, kivizezett (akár szögletes, akár kerek) edénybe öntjük. A másik felét tegyük félre, és néha kavargassuk meg, hogy meg ne bőrösödjön. A formába simítottat hideg helyre állítjuk, hagyjuk megdermedni. A tejszínből a habfixszel kemény habot verünk, a puding tetejére simítjuk. A biztonság kedvéért ezt is hagyjuk megdermedni. A puding másik felét melegítsük fel, öntsük a tejszínes réteg tetejére. Fóliázzuk le, és tegyük hűtőbe.
Legjobb, ha várunk másnapig, és csak utána kockázzuk fel.