- 2 csomag csokoládés pudingpor
 - 3 dl tejszín
 - 1 liter tej
 - 2 evőkanál kakaópor
 - 1 evőkanál csokoládéreszelék
 - 1 púpozott evőkanál zselatinpor
 - 9 evőkanál cukor
 - 2 zacskó habfix
 
Először a pudingot főzzük meg, de csak 9 dl tejjel, 6 kanál cukorral és a kakaóporral. A zselatint a maradék tejjel összemelegítjük és a kész pudinghoz adjuk. A felét egy mélyebb, kivizezett (akár szögletes, akár kerek) edénybe öntjük. A másik felét tegyük félre, és néha kavargassuk meg, hogy meg ne bőrösödjön. A formába simítottat hideg helyre állítjuk, hagyjuk megdermedni. A tejszínből a habfixszel kemény habot verünk, a puding tetejére simítjuk. A biztonság kedvéért ezt is hagyjuk megdermedni. A puding másik felét melegítsük fel, öntsük a tejszínes réteg tetejére. Fóliázzuk le, és tegyük hűtőbe.
Legjobb, ha várunk másnapig, és csak utána kockázzuk fel.










