Tésztához:
- 8 tojás
- 25 dkg cukor
- 8 evőkanál forró víz
- 20 dkg liszt
- 2 evőkanál kakaó
- 1 teáskanál szódabikarbóna
Krémhez:
- 9 dl tej
- 3 csomag tejszín ízű pudingpor
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1 tábla fehér csoki
- 1 tábla ét csoki (vagy 2 ek kakaó)
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk. Nagy (gáz tepsi)méretű tepsiben megsütjük, hűlni hagyjuk, majd keresztben kettévágjuk.
A krémhez a pudingport cukor nélkül megfőzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd összedolgozzuk a kihűlt pudinggal. Kettévesszük a krémet, az egyikbe az olvasztott fehér, a másikba az ét csokit belecsurgatjuk, kikeverjük.
Összeállítás: kakaós lap, csoki krém, kakaós lap fehér krém. A tetejét csoki darával, vagy csoki forgáccsal díszítjük.
Bné receptje.