Piskóta:
- 6 tojás
- 6 evőkanál cukor
- 6 evőkanál liszt
- késhegynyi sütőpor
Krém:
- 1 csomag mandulás-csokoládés pudingpor (ehelyett sima csokoládés is jó, csak adjunk hozzá kevés mandula aromát)
- 5 dl tej
- ízlés szerint 3-5 evőkanál cukor
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
Máz:
- tortabevonó csokoládé
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk, majd három lapra vágjuk. A krémhez a pudingot a tejjel és a cukorral megfőzzük, majd kihűtjük. Eközben a margarint a porcukorral habosra kavarjuk, majd összedolgozzuk a pudinggal. A kész krémmel megtöltjük a három piskótalapot, majd a tetejét bevonjuk olvasztott csokoládéval.
Petes Andrásné receptje.