- 20 db vékony palacsinta
- instant kakaópor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 1 csomag puncsízű pudingpor
- 1 üveg magozott meggybefőtt
- 1 csomag babapiskóta
- 1 főzet feketekávé
- 1 db rumaroma
- 7 evőkanál kristálycukor
- fahéj
- 1 liter tej
26 cm-es kapcsos kerek tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét a rumaromával összekeverjük, majd a babapiskótákat megmártogatjuk benne. A forma alját kirakjuk babapiskótával úgy, hogy ne legyen hézag közöttük. A vaníliás pudingot megfőzzük 3 evőkanál cukorral, fél liter tejben, majd a babapiskótára simítjuk. A palacsintákat megtöltjük cukrozott kakaóporral, összetekerjük, majd csigaformába fölhajtjuk és a puding tetejére tesszük. Kívülről haladunk befelé. A csokoládés pudingot megfőzzük 3 evőkanál cukorral, fél liter tejben, és a palacsinták tetejére öntjük. A meggyet lecsöpögtetjük, a csokipudingra tesszük, és meghintjük fahéjjal. A meggylevet felfőzzük 1 evőkanál cukorral és a puncspudinggal, majd a meggy tetejére öntjük. Hűtőben jól behűtjük fogyasztás előtt, majd szeletekre vágva kínáljuk.
Nagyon finom!!! Jó étvágyat kívánok! 🙂
Váradi Gabriella receptje.