Tészta:
- 8 tojásfehérje
- 20 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg kókuszreszelék
- kevés vaj és zsemlemorzsa
Krém:
- 20 dkg vaj
- 15 dkg porcukor
- 1 tasak vaníliás cukor
- 8 tojássárgája
- 10 dkg tortabevonó csokoládé
A tojásfehérjét a cukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, majd kivajazott, morzsával meghintett tepsibe öntjük (a tepsi mérete lehetőleg 24 × 40 cm legyen), és zsemleszínűre sütjük. A krémhez a vajat, a porcukrot és a vaníliás cukrot a tojássárgákkal kikeverjük. A tortabevonót gőz felett felolvasztjuk, és langyosan belekeverjük a krémbe. Egyenletesen elosztjuk a krémet a tésztán, olvasztott csokoládét csorgatunk rá, és felszeletelve kínáljuk.