Tészta hozzávalói:
- 7 tojássárgája
- édesítő
- Norbi liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 11 evőkanál víz
- 2 evőkanál olaj
Krém hozzávalói:
- 7 tojás fehérje
- 7-10 evőkanál cukor
- 2 csomag vanília ízű pudingpor
- 5-6 dl tej
Teteje:
- 4 dl cukor nélküli Hulala tejszín
- reszelt Update csoki
A tészta hozzávalóit összekeverjük, és 180°C-on készre sütjük. A krém hozzávalóiból a szokásos módon pudingot főzünk. A tojásfehérjéket felverjük habbá, és a pudinghoz keverjük. A tésztára kenjük, és várjuk amíg megdermed. A tetejére tejszínből habot készítünk és reszelt csokoládéval megszórjuk.
Molnár Edina receptje.